Du är här

Scalarevyn - live på bio

Avdelning: 
Ort: 
Plats: 
Gideågården
Tillfällen: 
Börjar: 
2022-04-23 18:30
Slutar: 
2022-04-23 21:30
Information: 

Med Scalarevyn väcker Henrik Dorsin och Michael Lindgren liv i Scalateaterns klassiska revytradition tillsammans med några av Sveriges främsta musiker, skådespelare och dansare.
På scen står förutom Henrik Dorsin själv de komiska virtuoserna Vanna Rosenberg, Johan Ulveson och den i humorsammanhang något otippade Klas Hedlund som till vardags är aktad operasångare på Kungliga Operan. Vi ser också stjärnskottet Louise Nordahl känd från TV4:s Mumbo Jumbo och Solsidan.
Den kritikerrosade Scalarevyn har sen dess officiella premiär hösten 2021 spelats för fulla hus på Scalateatern i Stockholm. I maj spelas föreställning för sista gången på Scalateatern.
– Då vi inte har möjlighet att ta ut vår revy på turné i hela landet, så vill vi ändå kunna erbjuda folk i hela Sverige att uppleva Scalarevyn live även på bioduk. Så att man från Smygehuk till Övertorneå kan se oss sjunga, skoja och komma av oss i realtid, säger Henrik Dorsin som både skrivit manuset, musiktexterna och står på scen.

Boka biljett senast 19/4
Biljetterna bokas Gideågården helst via mail bgf@gideagarden.se eller 0663-40015
Alla bokade biljetter ska vara betalda senast tisdag 19/4. Ej avbokad biljett debiteras. Avbokning ska vara gjord senast 3 dagar innan föreställningen.

Arrangör: 
Gideå Bygdegårdsförening
Arrangörkontakt (e-post el. telefon): 
bgf@gideagarden.se eller 0663-40015