Du är här

Föreläsning Rebecca Reis - Hur påverkar din hållning din livskvalité? OBS! INSTÄLLT

Avdelning: 
Plats: 
Nolaskolans Aula
Tillfällen: 
Börjar: 
2020-03-30 18:30
Slutar: 
2020-03-30 20:00
Kommentar: 
Insläpp 30 minuter innan.
Information: 

OBS! INSTÄLLT på grund av rådande läge kring coronaviruset.

Kom och delta på en ny föreläsning av Rebecca Reis.

Få svar på frågor som:

Hur en bra hållning kan påverka hur du mår, göra dig smärtfri, förbättra din sömn och minska stresshormonerna i din kropp. Hur du kan bli smidigare utan stretching. Hur och varför vi trycker undan delar av oss själva. Och hur detta totalt kan dränera dig på energi, påverka dina relationer och försämra din hållning.

"Ju fler delar av dig själv du kan förstå, älska och integrera, ju mer energi får du till att läka, resa din kropp upp och bli den person DU vill vara."

Under kvällen bjuder Rebecca på tips hur du kan integrera och skapa förståelse av dig själv. Du får prova på övningar som reser din kroppshållning upp och ger en lätt och fri känsla. En känsla av att vara stolt för den du är.

Detta är en uppskattad föreläsning där du inte vill missa en enda sekund, blir förvånad hur 90 minuter kan gå så fort och igenkänningsfaktorn är hög!

Ta med dig släkt, vänner, anställda eller någon annan som har ont eller som kan behöva en spark i rätt riktning. ;)

___________________________________________________

Rebecca Reis

Grundare av Postural Yoga– en unik träningsform som vuxit fram ur Yoga och Postural terapi.

Rebecca Reis brinner för att föreläsa i ämnet eftersom hon ser hur djup koppling det är mellan fysisk och psykisk hälsa. Rebecca började jobba med andlig och mental coaching men insåg tidigt att hållning, för henne liksom hennes kunder, är en viktig pusselbit till att kunna förstå, öppna upp och stå upp för den du är.

Rebecca Reis föreläser alltid från hjärtat på ett roligt och igenkännande sätt. Med målsättning att öka din förståelse om dig själv, dina tanka, handlingar och de känslor du lever i. För att på så sätt bli mer förstående mot dig själv och mindre hård och dömande. Rebeccas mål med att föreläsa är att ge dig en aha-upplevelse vad gäller hållning och smärta men även hur känslor och stress påverkar och påverkas av din hållning. Att du, genom föreläsningen, ska få en ny pusselbit till att öka din livskvalitet, såväl emotionellt som fysiskt.

Diplomerad yogalärare | Certifierad Postural Tränare | Diplomerad Kinesiolog | Certifierad NeuroKinetic Therapy Practitioner | Certified Completion Process Practitioner

Arrangör: 
Rebecca Reis
Arrangörkontakt (e-post el. telefon): 
info@rebeccareis.se, 072-2258328