Du är här

Föreläsning: Barn är inte på ett visst sätt, de blir på ett visst sätt

Avdelning: 
Plats: 
Folkets hus Gnistan
Tillfällen: 
Börjar: 
2020-10-15 18:00
Slutar: 
2020-10-15 21:00
Information: 

En nyskriven och fristående fortsättning på "Barn beter sig bra, om de kan... " där låg fokus på hur vi vuxna kan förstå barns beteende. Det här är en helt ny föreläsning som visar hur du kan göra för att få till ett bättre samspel och påverka barns beteende samtidigt som du får möjlighet att stärka er relation.

Föreläsningen bygger på lösningsfokuserad pedagogik som förmedlas på ett lättförståeligt och användbart sätt för att ge föräldrar och personal som arbetar med barn möjlighet att hitta långsiktiga lösningar - en positiv förändring för barnet, familjen och barngruppen.

För vem? Vuxna som möter barn i sitt arbetsliv och alla slags föräldrar som vill lära sig mer.

Kostnad: 200 - 300 förköp eller kontant, swish eller faktura. Förköpsrabatt finns via biljettlänk på Billetto.
Vid faktura kontakta: evalenafaktura@icloud.com och få 50 rabatt för personal inom barnomsorg och skola (250 kr/per person)

Du kan hitta mer info om Eva-Lena som föreläser: https://evalenalarsdotter.se
Jag är förskolläraren som blev familjehemsmamma under nio år och började utbilda mig vidare vidare år efter år. Numera arbetar jag med föreläsning och utbildningsdagar, handledning enskilt och i grupp samt föräldrautbildningar.

Mina övriga utbildningar: Magister i Barn- och Ungdomsvetenskap. Utbildad inom systemteori, lösningsfokuserad metodik för barn och ungdomar samt det salutogena synsättet. Ett års distansutbildning med fördjupning inom anknytning genom Dr Gordon Neufeld. Seminarie- och Familjehandledarutbildning med Jesper Juul och Family-Lab. Flera kurser på Stockholms Universitet med inriktning mot Barn- och Ungdomar i svåra livssituationer.

Sagt om Eva-Lena som föreläsare:

”Otroligt bra föreläsning, jag önskar att varit på den tidigare! Du är superbra föreläsare, du får publiken att lyssna aktivt hela tiden. Massor med verktyg i mitt föräldraskap, jag har fått så otroligt mycket att tänka på.”
Elinore, undersköterska, Leksand

”Älskar din scennärvaro. Man blir glad och pigg! Kvällen har gett en bra tankeställare och jag är väldigt nöjd.”
Wendela, pedagog, Lund

”Du uttrycker och förklarar dig lätt och tydligt. Fortsätt så, du är så bra. Vissa saker använder jag redan, men mycket annat tar jag med mig.”
Sarmad, Taxichaufför; Jönköping

”Du får en att tänka på ett annat sätt, utifrån barnen. Du är positiv och väldigt duktig på att förklara. Tack för en bra föreläsning, du gjorde ett toppenjobb.”
Nikith, barnskötare, Sala

”Motiverande, upplyftande, naturlig. Det märks att du brinner för att få lära ut. Vi har med oss det mesta, har också lärt oss själva som vuxna hur vi kan (fungera) bättre, agera.”
Anna & TorIvar, Mora

”Din styrka är kunskapen att du förklarar så man verkligen förstår genom att ge tydliga exempel både från egna erfarenheter i olika scenarier. Inspirerande och bra rakt igenom!”
Anna, lärarstudent, Skövde

”Föreläsningen var riktigt bra! Jag har alltid haft svårt för ”fackspråk” och ännu värre att lyssna på det, men du pratade och uttryckte dig på ett sätt som fängslade mig och direkt väldigt enkel att förstå!”
Kicki, säljare, Kiruna

Arrangör: 
Eva-Lena Larsdotter och ABF
Arrangörkontakt (e-post el. telefon): 
evalenalarsdotter@icloud.com