Du är här

Rebecca A. Mikaelsdotter

2017-12-02 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Med den liberala attityden och de vackra kanalerna som sträcker sig i staden har Amsterdam blivit en populär weekenddestination för oss svenskar. Nederländernas huvudstad Amsterdam har en mångfaldig kultur, vilket bidrar till en väldigt variationsrik matkultur i staden. I Amsterdam hittar du även världsberömda sevärdheter så som Anne Franks hus och Van Gogh museet som kommer att bli några måsten under din weekendresa i Amsterdam.

2017-11-14 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Jag älskar verkligen hösten, och en sådan höstkänsla jag fick förra veckan då jag gick till universitetet en tidigmorgon och såg hur hundratals gula löv prydde marken.

2017-10-21 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Här kan du läsa om upplevelser och saker att göra i Örnsköldsvik. Tips på restauranger, fikaställen och utsiktsplatser.

2017-10-01 - Rebecca A. Mikaelsdotter

THE NEW YORK TIMES BESTSELLER. Future crimes av Marc Goodman. En bok som ger oss en tankeställare och lyfter fram de problem vi står inför i den teknologiska utvecklingen. En bok som jag rekommenderar till alla.

2017-09-23 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Längs den Engelska kanalen finner du klippor och sandstränder som sträcker sig längs med havet. England har alltid varit känd för sina vackra grönområden och de dramatiska klipporna som skiljer hav från land.

2017-09-17 - Rebecca A. Mikaelsdotter

En söndag som denna kan det vara mysigt att ladda upp med något gott, krypa ned i soffan och titta på massa dokumentärer. Här kommer sex stycken tips på dokumentärer, alla tillgängliga på Netflix.

2017-08-28 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Efter tre år i London kände jag att det var dags att börja bege mig hemåt. Och när antagningsbeskedet från Stockholms universitet kom var valet enkelt.

2016-01-15 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Som ni vet så studerar jag informationsarkitektur med inriktning mot webbredaktör - front end webbutvecklare, och jag är nu glad att kunna presentera den första hemsidan jag har byggt åt ett företag, MIK ALL Service AB.

2016-01-13 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Det ljussvaga fenomenet som kan uppstå i de norra delarna av världen är något du inte glömmer i första taget. Norrsken är en fascinerande upplevelse och att bo i Norrland är en fördel om du vill skåda det vackra ljusfenomenet.

2016-01-12 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Att bo utomlands är en spännande upplevelse. Men det är inte alltid lika glamoröst som det låter, att anpassa sig till ett annat land och kultur kan vara mycket att bearbeta.

2016-01-07 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Nu har jag äntligen kryssa av nummer 17 på min bucket-list. En otrolig upplevelse.

2015-11-11 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Huvudstaden av Wales, Cardiff – en avslappnad men samtidigt en väldigt levande stad är den känsla jag fick då jag besökte Cardiff. Cardiff är en av de magiska huvudstäderna i Europa som du måste besöka minst en gång.

2015-11-04 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Vi alla har hört talas om platser sås som Paris, London och Rom. Men Europa har några gömda ställen i väntan på att bli upptäckt. Mindre turister, obeskrivliga vyer och vita sandstränder med turkostvatten.

2015-05-13 - Rebecca A. Mikaelsdotter

I helgen besökte vi Cambridge. En mycket vacker liten stad!

2015-05-12 - Rebecca A. Mikaelsdotter

Känner du för en filmkväll? Här har jag listat några av mina personliga filmfavoriter.

2015-05-08 - Rebecca A. Mikaelsdotter

It's not stress that kills us, it is your reaction to it

Sidor