Du är här

Friska Ö-vik

2020-09-01 - Friska Ö-vik

Den 22 april startade årets upplaga av Friska Örnsköldsvik, och nu är samtliga kartor släppta. Kartorna finns att hitta i det nummer av Tidningen 7 som de presenteras i, men finns även tillgängliga att ladda ned här allteftersom de släpps. På den här sidan hittar du även en länk som leder dig vidare till sidan där du registrerar de koder du samlar. Innan du kan registrera dina koder så måste du skapa ett konto, vilket du gör via samma länk som du hittar här nedanför.

2020-08-30 - Friska Ö-vik

Vinnarna i den första dragningen i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik är dragna. Lista på vinnarna hittar du både i nummer 34 av Tidningen 7 och här. Är du kanske en av dem?

2020-06-03 - Friska Ö-vik

Nu har Friska Örnsköldsviks kartor för Backsjö och Myckling släppts, och de finns att hitta genom att surfa in på webben7.se/friska. Där finns kartorna, samt kartorna för Överön, Gullvik, Myckling och Ottelandet tillgängliga att ladda ner som PDF-filer så att du sedan själv kan skriva ut dem. De två nya kartorna finns såklart också att hitta i veckan nummer av Tidningen 7, som dyker upp i brevlådan idag. Lycka till i stolpjakten!

2020-06-02 - Friska Ö-vik

Imorgon onsdag 3 juni är det dags för det tredje och sista kartsläppet i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik. Då släpps kartorna för områdena Backsjö och Skyttis, och kartorna kommer som vanligt att finnas tillgängliga i veckans nummer av Tidningen 7 samt finnas att ladda ner på webben7.se/friska.

2020-05-06 - Friska Ö-vik

Nu har Friska Örnsköldsviks kartor för Myckling och Ottelandet släppts, och de finns att hitta genom att surfa in på webben7.se/friska. Där finns kartorna, samt kartorna för Överön och Gullvik, tillgängliga att ladda ner som PDF-filer så att du sedan själv kan skriva ut dem. De två nya kartorna finns såklart också att hitta i veckan nummer av Tidningen 7, som dyker upp i brevlådan idag. Lycka till i stolpjakten!

2020-05-05 - Friska Ö-vik

Imorgon är det dags för nästa kartsläpp i Friska Ö-vik när kartorna för Myckling och Ottelandet släpps. Kartorna hittar du i morgondagens nummer av Tidningen 7 och finns även som vanligt att ladda ner på webben7.se/friska.

2020-04-22 - Friska Ö-vik

Var med på dina egna villkor. Leta kontroller i egen takt. Ta det lugnt. Ta med fika. Eller spring för fullt! Idag släpps de två första karterna, med totalt 30 punkter, i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik.

2019-10-30 - Friska Ö-vik

Nu har den tredje och sista dragningen av vinnarna i Friska Örnsköldsvik gjorts. Här hittar du samtliga vinnare samt de priser de vunnit. Är du kanske en av dem?

2019-09-09 - Friska Ö-vik

Nu har stolparna för Friska Örnsköldsvik tagits bort, förutom på Varvsberget där de sitter till 19 oktober. Du kan fortfarande registrera dina koder fram tills den 23 oktober. Sista prisdragningen publiceras 30 oktober då vi också berättar vilka som har tagit samtliga kontroller.

2019-06-12 - Friska Ö-vik

Nu har kartorna för områdena Rutberget och Varvsberget släppts. Du kan hitta dessa på webben7.se/friska samt i veckans nummer av Tidningen 7. Lycka till med att hitta alla stolpar!

2019-06-11 - Friska Ö-vik

Väntar du på att nästa kartsläpp för Friska Örnsköldsvik ska ske? Då behöver du inte vänta länge till. Imorgon, 12 juni, kommer nämligen kartorna för Rutberget och Varvsberget. Kartorna hittar du som vanligt på webben7.se/friska

2019-04-26 - Friska Ö-vik

Nu är det äntligen dags för årets upplaga av Friska Örnsköldsvik, och idag släpps de två första kartorna.

2018-07-16 - Friska Ö-vik

Har du lyckats hitta alla kontroller i Friska Örnsköldsvik? Det har 8-åriga Angelina Thelin gjort – flera år i rad. För dig som inte tagit dig ut än finns fortfarande chansen.

2018-05-18 - Friska Ö-vik

Succékonceptet Friska Ö-vik fortsätter att locka deltagare, och lagom till det sjunde året lanseras möjligheten att orientera sittande. Den nya kartan över Bjästamon är nämligen ritad för att även passa sporten Mountainbikeorientering.

2018-04-20 - Friska Ö-vik

... Vivianne Edblom, Örnsköldsviks OK, som tillsammans med 7an, Skogs-löparna och OK Nolaskogsarna förbereder för ytterligare en säsong av Friska Örnsköldsvik.