Du är här

Friska Ö-vik

2021-05-06 - Friska Ö-vik

Idag sker det andra kartsläppet i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik. De områden som ni får ta del av idag är Alnöholmen och Varggropen. Kartorna finns att ta del av i både dagens nummer av Tidningen 7 samt på webben7.se/friska. Nästa kartsläpp sker den 6 juni.

2021-05-05 - Friska Ö-vik

Har du redan hunnit med att hitta alla kontroller i Paddal och Svartby och suktar efter att leta fler kontroller? Oroa dig inte, du behöver inte vänta länge till. Redan imorgon sker nämligen nästa kartsläpp, då över områdena Alnöholmen och Varggropen. Kartorna kommer som vanligt att finnas tillgängliga i morgondagens nummer av Tidningen 7 samt på webben7.se/friska.

2021-04-29 - Friska Ö-vik

Friska Örnsköldsvik startade 2012 och har arrangerats varje år sedan dess. Nu är det alltså 10-årsjubileum. Vi försöker hitta nya områden varje år, för att visa på den fantastika natur som vi har inpå knutarna.

2021-04-26 - Friska Ö-vik

Sugen på att bege dig ut i skogen och samla kontroller igen? Oroa dig inte, för snart är det dags. Nu på torsdag, 29 april, sker det första kartsläppet med veckans nummer av Tidningen 7, och då drar också årets upplaga av Friska Övik igång. Därefter så sker de andra kartsläppen den 6 maj och 3 juni. Mer information om årets upplaga kommer inom kort.

2020-09-03 - Friska Ö-vik

Har du inte deltagit i Friska Örnsköldsvik ännu så är det hög tid att göra det. Imorgon tas nämligen stolparna bort, med undantag för Skyttis där stolparna sitter kvar till och med den 4 oktober. De koder du samlat kan du fortsätta att registrera fram tills den 6 oktober, och då deltar du även i utlottningen av två cyklar. Vinnarna av cyklarna presenteras den 14 oktober.

2020-08-30 - Friska Ö-vik

Vinnarna i den första dragningen i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik är dragna. Lista på vinnarna hittar du både i nummer 34 av Tidningen 7 och här. Är du kanske en av dem?

2020-06-03 - Friska Ö-vik

Nu har Friska Örnsköldsviks kartor för Backsjö och Myckling släppts, och de finns att hitta genom att surfa in på webben7.se/friska. Där finns kartorna, samt kartorna för Överön, Gullvik, Myckling och Ottelandet tillgängliga att ladda ner som PDF-filer så att du sedan själv kan skriva ut dem. De två nya kartorna finns såklart också att hitta i veckan nummer av Tidningen 7, som dyker upp i brevlådan idag. Lycka till i stolpjakten!

2020-06-02 - Friska Ö-vik

Imorgon onsdag 3 juni är det dags för det tredje och sista kartsläppet i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik. Då släpps kartorna för områdena Backsjö och Skyttis, och kartorna kommer som vanligt att finnas tillgängliga i veckans nummer av Tidningen 7 samt finnas att ladda ner på webben7.se/friska.

2020-05-06 - Friska Ö-vik

Nu har Friska Örnsköldsviks kartor för Myckling och Ottelandet släppts, och de finns att hitta genom att surfa in på webben7.se/friska. Där finns kartorna, samt kartorna för Överön och Gullvik, tillgängliga att ladda ner som PDF-filer så att du sedan själv kan skriva ut dem. De två nya kartorna finns såklart också att hitta i veckan nummer av Tidningen 7, som dyker upp i brevlådan idag. Lycka till i stolpjakten!

2020-05-05 - Friska Ö-vik

Imorgon är det dags för nästa kartsläpp i Friska Ö-vik när kartorna för Myckling och Ottelandet släpps. Kartorna hittar du i morgondagens nummer av Tidningen 7 och finns även som vanligt att ladda ner på webben7.se/friska.

2020-04-22 - Friska Ö-vik

Var med på dina egna villkor. Leta kontroller i egen takt. Ta det lugnt. Ta med fika. Eller spring för fullt! Idag släpps de två första karterna, med totalt 30 punkter, i årets upplaga av Friska Örnsköldsvik.

2019-10-30 - Friska Ö-vik

Nu har den tredje och sista dragningen av vinnarna i Friska Örnsköldsvik gjorts. Här hittar du samtliga vinnare samt de priser de vunnit. Är du kanske en av dem?

2019-09-09 - Friska Ö-vik

Nu har stolparna för Friska Örnsköldsvik tagits bort, förutom på Varvsberget där de sitter till 19 oktober. Du kan fortfarande registrera dina koder fram tills den 23 oktober. Sista prisdragningen publiceras 30 oktober då vi också berättar vilka som har tagit samtliga kontroller.

2019-06-12 - Friska Ö-vik

Nu har kartorna för områdena Rutberget och Varvsberget släppts. Du kan hitta dessa på webben7.se/friska samt i veckans nummer av Tidningen 7. Lycka till med att hitta alla stolpar!

2019-06-11 - Friska Ö-vik

Väntar du på att nästa kartsläpp för Friska Örnsköldsvik ska ske? Då behöver du inte vänta länge till. Imorgon, 12 juni, kommer nämligen kartorna för Rutberget och Varvsberget. Kartorna hittar du som vanligt på webben7.se/friska

2019-04-26 - Friska Ö-vik

Nu är det äntligen dags för årets upplaga av Friska Örnsköldsvik, och idag släpps de två första kartorna.

Sidor