Du är här

Fotboll

2018-11-29 - Fotboll

Nattfotboll har tidigare arrangerats runt om i landet och nu är det premiär för Örnsköldsvik.

2018-10-25 - Fotboll

Hägglunds Fotboll är ensam i kommunen om att arrangera en egen fotbollsgala i samband med säsongsavslutningen. Nyligen genomfördes årets upplaga med massor av pristagare. Se bilder från galan här!

2018-09-19 - Fotboll

Sista matchen är inte spelad – men Skorpeds fotbollsspelare jublar redan nu.
– På söndag ska vi fira! säger Mariana Karlsson vars lag gjort en strålande säsong och nu står som vinnare av division 3.

2018-09-05 - Fotboll

Igår blev det klart, Sverige spelar VM i Frankrike nästa år efter det att Sofia Jakobsson från Ö-vik gjorde matchens enda mål när Sverige slog Danmark på bortaplan.

2018-09-01 - Fotboll

Friska Viljor och Gottne möttes på Skyttis denna vackra första september och det blev en match som bjöd på många chanser, framför allt för FV. I 82.a minuten tilldömdes FV straff, men Niklas Håkansson brände den stora chansen och en eloge till Gottnes målvakt Nick Wollters som storspelade och gjorde, förutom straffräddningen, många fina ingripanden.

2018-08-23 - Fotboll

Ikväll tar Friska Viljor emot Brommapojkarna på Skyttis IP i Svenska Cupens andra omgång efter storseger mot Timrå i slutet av juni och nu kan ö-vikslaget kanske skrälla mot stockholmslaget och ta sig vidare.
– Ingenting är omöjligt, menar Rasmus Bergström.

2018-05-10 - Fotboll

Respekten för varandra är påtaglig och utanför planen är relationerna hjärtliga. Men när det väl blir derbymatch lär det bli betydligt hårdare tag. Gottne mot Friska Viljor på lördag har alla ingredienser för att bli ett hett fotbollsderby.

2018-02-16 - Fotboll

När Gottne IF mötte främlingsfientlighet och rasism stod Mats Falck upp för allas lika värde. Nu tilldelas han Silverhanden – ett av fotbollens finaste priser – för sitt arbete med inkludering och mångfald.

2017-10-27 - Fotboll

Idrottsdramatik på allra högsta nivå. Det var vad som utspelade sig på Skyttis för en knapp vecka sedan då Friska Viljor tog steget till division 2.
­– Vi har anledning att se framtiden an med tillförsikt, säger styrelseledamoten Niklas Byström.

2017-10-21 - Fotboll

Att det var en viktig kvalmatch för de båda lagen var inte att ta miste på. Hårda tag och grinigt på planen och mycket nerver när hemmalaget Friska Viljor vände ett 1-2-underläge till vinst någon minut från slutet. Rasmus Bergström, vackert framspelad av Herman Johansson, gav FV ledningen i den 7:e minuten. Men Mora kvitterade på övertid i första halvlek och kunde ta ledningen i 57:e minuten. FV kom igen, spelade med tio man och kunde både kvittera i 85:e minuten och även sätta vinstmålet på övertid genom mål av Armegio Liva, linjedomaren vinkade för offside, men huvuddomaren godkände det och nu väntar tvåan för Friska Viljor.
Imponerande insats av FV.

2017-10-20 - Fotboll

Imorgon avgörs om Friska Viljor spelar i division två nästa säsong. Första kvalmatchen för två veckor sedan vann FV på bortaplan mot Kalix med 2-1. Mora som också besegrade Kalix hemma med 3-1 förra helgen gästar nu Skyttis och vid seger så avancerar Friska Viljor till division 2 Norrland.

2017-10-16 - Fotboll

Hon har gjort succécomeback efter knäskadan. Nu kallas Sofia Jakobsson från Örnsköldsvik, numera spelande i franska Montpellier in i Sveriges trupp till VM-kvalmatcherna mot Danmark och Ungern.

2017-06-30 - Fotboll

I sommar firar Domsjö IF 100 år med bland annat bankett och medlemsafton.

2017-06-18 - Fotboll

Den sjätte upplagan av Intersport Football Camp i Örnsköldsvik lockar rekordmånga deltagare, 19-22 juni.
– Vi hade inte förväntas oss ett sådant tryck, men det är naturligtvis jätteroligt, säger lägerbasen Tommy Nordin.

2017-06-17 - Fotboll

För andra året i rad anordnades en fest i Nävertjäl för gamla fotbollsspelare. Förr var det hårda bataljer på IP, Bussby, i Domsjö, Husum, Svedje, Björna och Billsta som gällde. Nu kommer ett glatt gäng lirare med fruar uppklädda för fest.

2017-06-14 - Fotboll

Christoffer Forsell är stockholmare, 23 år, och fotboll har varit hans stora passion ända sen barnsben. Han började i Rågsveds IF och sedan har det blivit spel i några klubbar i huvudstaden, senast i Kista Galaxy och numer är det Anundsjö IF som gäller. Men nu väntar ett spännande träningsläger med ett annat Galaxy, nämligen Los Angeles.

Sidor