Du är här

2011-05-10 - Malin H

Solskydd

Nu har inkorgen och kommentarerna nästintill svämmat över om ekologiska solskydd och vad man kan använda osv.

Vi har i flera år använt solskydd från Eco Cosmetics och varit jättenöjda med dem. Nu har det tillkommit ännu fler alternativ till deras sortiment och jag har nu klickat hem Spf 50 tillbåde mig och Johan men även en barn- och babyvariant till Leon och Luna. Så här står det om den för barn- och baby;

"Hög solskyddsfaktor för barn och baby. Vattenfast och vårdande solkräm som är helt fri från zinkoxid, nanopartiklar, konserveringsmedel, PEG och parabener.

Innehåller ekologisk granatäpple, oliv-och macadamiaolja som ger fukt och vård. Ekologisk odlad havtornextrakt och jättenattljusolja som skyddar barnets känslig hud. Skyddar omedelbart efter applicering."

(Bild lånad härifrån.)

Jag vet att det tvistas en del om att smörja in bebisar men eftersom vi använder helt ekologiska, giftfria solskydd så har vi alltid smort in dem.

Vi i vår familj älskar att vara ute men vill skydda oss från solens negativa effekter samtidigt som vi njuter av dess positiva och tankar litervis med D-vitamin inför den mörka vintern så då passar ett solskydd med hög Spf oss alldeles utmärkt! :)

(Bild lånad härifrån.)

Dessa solskydd köper vi såklart på Maryfly Organics!

Dela med dig av denna artikel på: