Du är här

2011-09-27 - Hockeybloggen 2011

Premiär x2

Riksseriepremiär i lördags och bloggpremiär idag, säsongen 11/12 har dragit igång!

En något försenad bloggpremiär idag på grund av vad man kan kalla "tekniska problem" eller kanske snarare teknisk okunnighet, lite beroende på hur man ser på saken. Hur som helst, här är nu min nya blogg som kommer att handla om hockey i allmänhet och Modo Dam och damhockey i synnerhet. Inspirerande var ordet!

Nu i början tänker jag att det kan vara av allmänt hyfs att presentera sig lite. Jag som skriver heter Johanna Fällman, är 21 år, kommer ursprungligen från Luleå i bästa och vackraste Norrbotten (ja, jag hejar på Luleå...) och gör min fjärde säsong som back i Modo Dam.

Som jag nämnde så hade vi i lördags Riksseriepremiär i Leksand under pompa och ståt, men eftersom det blev som det blev med bloggandet inför matchen så känner jag att det räcker med att skriva att vi vann med 2-1 efter en, på ren svenska, riktigt tråkig pissmatch. Kort om söndagens förlustmatch borta mot Brynäs: vi förlorade med 3-1 och tack och lov blev det inte lika grinigt som det kan bli för det är så jobbigt att åka runt och vara irriterad i 60 min.

Well, nog om det. Nu har jag lyckats bjuda in mig på finmiddag på Solgårdsgatan och fläskfilén väntar!

Dela med dig av denna artikel på: