Du är här

2010-03-29 - Mat & dryck
Världens bästa Ö-vikskock 2010, Thomas Strömstedt. Foto: Håkan Nordström

Den gode kocken den bäste kocken

Världens bäste Ö-vikskock 2010 heter Thomas Strömstedt, som driver cateringfirman Den Gode Kocken.
Han vann med knapp marginal med sin laxfärsfyllda torskloin före Andreas Westermark, Anna-Maria Lindström, Andreas Blomdahl och Niklas Persson.

Tillställningen på Ulvö Hotell i går kväll gick i festlighetens och kamratskapets tecken. Men trots den avslappnade och gemytliga stämningen var det fem målmedvetna och segersugna kockar som gjorde upp om slutsegern.

– Fantastiskt bra mat och ett jättetrevligt arrangemang, sa Olle Jonsson, medlem i tävlingsjuryn och representerande fiskleverantören Sjöboden i Umeå.

Se bildspelet och lyssna till intervjuerna från gourmékvällen på Ulvö Hotell:


Dela med dig av denna artikel på: