Du är här

2010-02-08 - Modo Hockey
Foto: Stig Kenne

Brynäs: Det blir ett krig i 60 minuter

I kväll kommer Brynäs till Fjällräven Center med uppdraget att skapa en ännu större lucka till Modo utanför slutspelsplats.<br />– Det kommer att bli ett krig i 60 minuter, säger lagets assisterande tränare Tommy Jonsson till klubbens hemsida.

Modo på nionde plats mot Brynäs på den sjätte. Det är förutsättningarna inför kvällens drabbning som enligt Tommy Jonsson kommer att bli av slutspelskaraktär.
– Det gäller att mobilisera krafterna igen för det är åter igen en viktig match, säger han. Det kommer att bli ett krig i 60 minuter. Modo jagar viktiga poäng, men det är även viktiga poäng för oss.
Modo som ligger på nionde plats kämpar för en slutspelsplats.
I och med vinsten mot Luleå så lyckades Brynäs öka avståndet till lagen under slutspelsplats.
– Visst har vi skaffat oss en  riktigt bra position i serien. Men, det är åtta matcher kvar så ingenting är säkert. Nu är det en dag, och en match kvar innan OS-uppehållet så vi kommer att tömma oss på allt i matchen, säger Tommy Jonsson och fortsätter:
– Klart är Jacob Markström fortsätter i mål, men hur vi väljer att formera laget vet vi först efter matchvärmningen. Det är frågetecken kring Ove Molin och Sebastian Lauritzen, och innan vi vet om de är med eller inte så kan vi inte formera laget. 

Dela med dig av denna artikel på: