Du är här

2010-02-08 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

”Pikkarainen är en sanslös karl”

4-1 till Modo mot Brynäs och nu är det uppehåll för OS i Vancouver.<br />Vad tycker Hockeypanelen?<br /><br />

Tomas Grundström, ungdomsansvarig:
– Frölunda gjorde 2-1 mot Luleå när det återstod sex sekunder och man tror ju inte att det är sant… Men det är förbaskat skönt att killarna höll ihop det här och nu gäller det att finslipa på formen under OS-uppehållet.
– Bra med tre viktiga poäng, men tungt ändå på något vis. Jag tycker att det fortfarande är ganska mycket som saknas och som läget är handlar det främst om att hålla undan från kvalserien. Visst, vittring uppåt, men det kommer att vara ett krig hela vägen och det gäller att alla visar den inställningen.

Britta Häger, supporter:
– Jag tycker att det var en härlig match och skönt med en bra avslutning inför OS-uppehållet. Laget gjorde en bra insats och jag som alltid månar om ståplatspubliken måste bara få säga att hemmaklacken gjorde det riktigt, riktigt bra. Det var taktfast med hårda trumslag så att det hördes över hela hallen.
– Nu är det viktigt att laget sköter sig bra under uppehållet. Det vill säga tränar bra och ser till att alla kommer till spel igen så bra förberedda det bara går. Det är ledarnas uppgift att se till så det blir på det viset.

Robbin Öberg, Lumberjacks:
– Kul och skönt med seger, men blytungt att Frölunda vann i slutsekunderna. Men killarna gör en bra insats och jag bara älskar Marco Tuokko som alltid kämpar för allt vad han är värd och aldrig ger upp. Om fler visar den inställningen skulle det se bättre ut och jag tycker att många faktiskt gjorde det nu.
– Under OS-uppehållet blir det viktigt med teambuilding, rehab, förlänga kontrakten med vissa  och att nöta på uppställningar. För hockey kan dom och kondition ska dom ha. Så länge det finns en bra chans finns det ingen anledning att blicka annat än uppåt.
– Kul att Pikkarainen fick slå rekord. En sanslös karl.

Dela med dig av denna artikel på: