Du är här

2010-03-08 - Nyheter/Reportage
Foto: Håkan Nordström

Patrik Nordkvist ny hotelldirektör på First Hotel Statt

First Hotels rekryterar Patrik Nordkvist till ny General Manager på First Hotel Statt i Örnsköldsvik. Patrik Nordkvist kommer närmast från tjänsten som restaurang- och eventchef vid Fjällräven Center i Örnsköldsvik.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Patrik Nordkvist som har en gedigen yrkesbakgrund från hotell- och restaurangbranschen. Patrik kommer att fortsätta vidareutveckla anrika First Hotel Statt i Örnsköldsvik, säger Richard Svartvik, regiondirektör för First Hotels i Sverige.
 
Patrik Nordkvist är född och uppväxt i Örnsköldsvik. Patrik har arbetat med en rad olika ledande befattningar inom Restaurang- och hotellbranschen. År 2006 projekterade och startade Patrik Nordkvist restaurangverksamheten vid Fjällräven Center i Örnsköldsvik där han sedan dess har arbetat med restaurang och event vid Fjällräven Center, tidigare med namnet Swedbank Arena.
 
– Det känns hedrande att ta över som hotelldirektör för First Hotel Statt som är den ledande hotellaktören i Örnsköldsvik. Tillsammans med personalen ska vi fortsätta förädla och förvalta First Hotels varumärke. Jag ser gärna att vi fortsätter att bidra till utvecklingen av destinationen Örnsköldsvik inte minst med tanke på turismen till Örnsköldsvik och Höga Kusten samt näringslivets tillväxt och alla stora evenemang i staden, säger Patrik Nordkvist, ny General Manager på First Hotel Statt Örnsköldsvik.

Dela med dig av denna artikel på: