Du är här

2010-03-09 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

”Ovanligt många tappade puckar”

En futtig sekund från tre poäng och ett jättekliv mot slutspel. Men det blev bara en pinne och nu kan Luleå ta sig förbi i och med en seger.
Då säger hockeypanelen så här:

Tomas Grundström, ungdomsansvarig:
– Det känns såklart jättetungt att tappa två poäng med bara en halv sekund kvar. Det är lite Timrå-stuk över Skellefteå och även om jag är modoit så måste jag nog erkänna att de var lite bättre sett över 60 minuter.
– Det märktes redan i den första perioden att Modo var lite ängsligt och det var ovanligt många tappade puckar i egen zon. Men det är klart; spelarna är människor de med och när rädslan att förlora blir stor kan det bli så här.
– Nu är det bara att ladda om. Laget har fortfarande en jättechans att ta sig tillslutspel.

Britta Häger, supporter:
– Jag har legat däckad i ett par dagar och fick följa matchen via webbradio. Efter vad jag lyckades uppfatta gjorde laget ingen kanoninsats, men det är såklart tufft att tappa två poäng när så lite återstår.
– Starkt av killarna att försvara sig så bra när Skellefteå spelade sex mot fyra på slutet och trist att det blev ett baklängesmål, även om Skellefteå gjorde det bra.
– Nu ska jag fortsätta att kurera mig så jag inte missar matchen på lördag. För oavsett hur det går är Modo bäst och kommer såklart att ta sig till slutspel.

Robbin Öberg, Lumberjacks:
– Aj, fan. Det känns riktigt irriterande såklart att tappa livsviktiga poäng på det här viset. Det blev lite darrigt och jag saknade direkta avslut mot mål och folk som gick på returerna. Nu slogs det istället för många passningar.
– Men jag kan ta det och nu är det bara att glömma det här och vinna de två matcherna som återstår. Fixar vi inte det är vi heller inte värda att gå till slutspel. Men jag är ganska säker på att killarna gör det – och sedan börjar det riktigt roliga…

Dela med dig av denna artikel på: