Hockey

Sedinarna bakom Vancouvers seger

Vancouver utjämnade till 2-2 i matcher mot Los Angeles i natt efter Sedin show i sista perioden där bröderna totalt svarade för fem poäng.

Pressen var hård på Vancouver i fjärde matchen i jakten på en kvartsfinal. Los Angeles ledde matchserein med 2-1 och hade återigen fördel av hemmaplan.
Hemmalaget tog också ledningen i första perioden och ledde med 3-2 inför sista perioden då bröderna Sedin tog tag i taktpinnen.

Daniel spelade fram Mikael Samuelsson till 3-3 och båda bröderna noterades för assist till Sami Salos ledningsmål. Los Angeles kvitterade men med mindre än tre minuter kvar att spela gav Henrik Vancouver ledningen med 5-4 på pass från Daniel.

Henrik Sedin utsågs efter matchen, som slutade 6-4, till matchens lirare. Vancouver har därmed utjämnat till 2-2 i matcher och nu väntar hemmaplan för Sedinarna på fredag.