Evenemang

H.E.A.T kommer till Hamnfesten

Enligt festgeneral Åke Edlund har bandet klart med ny sångare.

Beskedet slog ned som en bomb bland fansen. Kenny Leckremo, som varit bandets sångare sedan starten 2007, har valt att lämna H.E.A.T.

– Vi är nog de som sörjer mest, skriver bandet på sin hemsida.

H.E.A.T är Hamnfestens stora dragplåster på inledningskvällen torsdag 1 juli och även om bandet skriver på sin hemsida att de tänker försöka genomföra de spelningar som redan är inplanerade så är förstås osäkerheten stor hos arrangörerna.

– Det besked vi fått i dag (torsdag) är att H.E.A.T kommer. De har tydligen fått tag i en ny sångare, säger festgeneral Åke Edlund.

Oroande är dock att varken på bandets hemsida eller hos deras turnébokare Skrikhult Production finns Örnsköldsvik med som spelplats. Inga spelningar före 27 juli på Gröna Lund i Stockholm är utannonserade.

På hemsidan söker H.E.A.T fortfarande en ersättare för Kenny Leckremo. Personliga skäl och röstrelaterade hälsoproblem anges som orsak till avhoppet från bandet som just släppt sin andra platta.

– Beslutet är taget i samförstånd av alla sex medlemmar och vi skiljs som vänner och bröder, skriver H.E.A.T i ett uttalande.

Publicerat