Jörgens Blå Band

Hej Gävlebukten!

Dag 41 Angskär-Limön 47 km
6:48Dagen har gått i blåstens, det började på morgonen med motvind i 2 mil.

Sedan skulle jag över en bukt innan Gävlebukten. Tanken var att jag skulle gå efter kusten men vinden var så vänlig att den kom snett bakifrån så jag beslutade att ta raka vägen över.

Man får alltid en känsla av att man gjort ett tokigt val när man har kommit till mitten för då har man en mil kvar och en mil tillbaka och över en mil in till kusten.

Men även om det var gropigt så var det inte krabbsjö och vinden bröt inte vågorna, är man bara fokuserad på hur vågorna kommer då är man beredd att parera dom större dyningarna.

Det var ändå en lättnad att komma över för att ta en lunch, pasta med makrill i tomater (börjar bli less på det) Jag pratade med frugan efter lunchen och hon skulle ta bilen och komma och hälsa på mig vi bestämde att träffas i Harkskär i morgon

Sedan var man framme vid Gävle bukten. Jag beslutade mig för att följa kusten.
Tanken var att fara till Furuvik för övernattning.

Men när jag kom utanför Skutskär så kände jag att jag hade mycket krafter kvar och vinden hade avtagit lite så jag svängde höger och landade på Limön.
För första gången under denna resa så ligger jag i skogen alldeles bredvid ett motionsspår inte ett underbart ställe men jag ska bara sova så det gör inget och jag ska träffa frugan i morgon.

Vill ni höra min skrovliga röst live så lyssna på radio västernorrland kl 09.20 på fredag för då ville dom göra en uppföljning.

Nu ska jag få min skönhetssömn inför träffen med Marlene

Publicerat