Mode & skönhet

Örnsköldsviks bästa modebloggare

Kamelfärgade kappor, röda skor och kabelstickade tröjor är bara några exempel på trendiga klädesplagg som Matilda Andersson, 18, nyligen skrivit om i sin dagligt uppdaterade modeblogg Fashionbible.
Fashionbible drivs av 18-åriga Matilda Andersson från Idbyn, Örnsköldsvik. I den dagligt uppdaterade bloggen får vi se allt ifrån de senaste trenderna direkt från modehusen, bilder på snygga kläder från vårt lokala H&M till tips på hur du kan göra vackra smycken eller renovera en skinnjacka. Bloggen innehåller väldigt inspirerande bilder på allt i från photoshoots i Paris till Matildas egna outfitbilder och kollage på moderiktiga drömoutfits i höst.

Hon har koll på rådande trender och vet vilka designers som gäller. Matilda tipsar om snygga skor, bra modebloggare och talar om för dig vilka färger, former och vilket material hon tycker vi ska klä oss i under rådande säsonger. Bloggen har utan tvekan ett väldigt varierande innehåll, och det är det som är så intressant med Fashionbible – man vet aldrig vad Matilda hittar på!

Gå in på Matildas blogg här
.

Publicerat