Mode & skönhet

Sveriges bästa modebloggare

I bloggosfären kan vi idag hitta bloggar om allt möjligt, inte sällan bloggar om mode. Webben7 guidar dig genom modebloggsdjungeln och visar några av de mest besökta modebloggarna idag.

Lisaplace
16-åriga Lisa Olsson från Malmö har sedan 2006 bloggat om mode blandat med sin vardag. Bloggen bjuder på många fina bilder som Lisa själv tar med sin Nikon systemkamera.

Besök Lisas blogg här.

Style by Kling
Alltid lika stilsäkra och inspirerande Elin Kling driver Sveriges största modeblogg. Hon är moderedaktör på Expressen fredag och grundare av modesajten minoutfit.se

Besök Elins blogg här.


Modespaning med Emma
Stylisten, moderedaktören och stilexperten Emma Danielsson bloggar om trender och delar med sig av sina bästa tips på Expressens modesida.

Besök Emmas blogg här.

Andreas Wijk

17-åriga göteborgaren Andreas Wijk driver sin väldigt populära blogg på kanal5.se. Förutom sina snygga kläder är Andreas känd för sina YouTube-klipp där han sjunger covers på olika kända låtar. Över 120 000 människor har sett hans cover på Robyns ”Be mine”.

Besök Andreas blogg här.


Michaela Forni

Michaela är moderedaktör på Nöjesguiden och bloggare på Stureplans hemsida. I hennes blogg hittar vi förutom vackra kläder och skor även väldigt fina texter om kärlek.

Besök Michaelas blogg här.

StockholmStreetstyle

Stockholm Streetstyle är bloggen fylld av bilder på inspirerande människor med vackra kläder som fångats av kamerans blixtar på Stockholms gator.

Besök StockholmStreetstyle här.


Sofi Fahrman

Som journalist och moderedaktör på Aftonbladet är Sofi Fahrman ett välkänt namn och hon har numera en egen tidning vid namn Sofis mode. I hennes blogg får vi ta del av hennes shoppning, tips och äventyr världen över!

Besök Sofis blogg här.


Frida Fahrman

Sofis lillasyster Frida är moderedaktör på kanal5 och reporter på Sofis mode.

Besök Fridas blogg här.


Publicerat