Du är här

2010-10-05 - Anette J

Från Barcelona till Övik

Anette heter jag som fått äran att blogga här. Hoppas att ni ska tycka det är lika kul som jag. Och finna min blogg både rolig och intressant!

Jag Anette är en tjej på 42 år som kom till Örnsköldsvik efter att ha bott i Barcelona  i 2 år. Min familj består av mig då givetvis =) och min man Johan och våra barn Mikael, Felix, Fredrik, Jessica och Lucas. Plus vår äldsta tjej Maria som är på väg att söka lyckan i London. Plus våran doberman och 2 dvärgpinscher...och våran katt. Vi är också hundvakt åt äldsta tjejens hund i ett par månader.

Innan vi flyttade till Barcelona bodde vi i Grythyttan och det är där barnen är uppväxta. Via jobbet min man och jag jobbade på så fick vi chansen att flytta till Barcelona och jobba där, och den chansen ville vi absolut inte missa.

Barcelona är en underbar stad. Min man jobbade för Hotels.com och jag för Citibank. Barnen gick i spansk komunal skola. Vi bodde dock 2 mil utanför Barcelona i en underbar by som heter Alella, paradiset på jorden skulle jag kalla det.

Dock började barnen att sakna svensk utbildning och vi bestämde efter 2 år att vi flyttar tillbaka till Sverige igen. Vi kände dock att vi ville inte tillbaka till Grythyttan utan även få se lite mer av Sverige. Så vi tog bort de ställen vi absolut inte kunde tänka oss att bo på och kom fram till att norrland är trevligt (Anettes pappa är norrlänning så rötter finns, dock lite högre upp än Övik)

Så nu är vi här och har varit här i 3 år....

och vi letar fortfarande jobb och sysselsättning.

Detta får väl räcka till att börja med, en liten aptitretare så att ni blir lite nyfikna på vem jag och min familj är och att ni vill höra mer om vad som händer och har hänt,

Det ska iaf bli roligt att berätta så hoppas ni vill lyssna!

Dela med dig av denna artikel på: