Du är här

2010-11-21 - Anette J

Jay Smith - stjärna eller knarkare

Efter fredagens presskonferens med Idols Jay Smith så stannade nog alla till ett ögoblick och funderade...

Jay Smith, den som är segertippad i idol, åkte dit i en drogtest, han visade positivt. Han blir dömd, han kommer få böter och ha en prick i sitt register. Folk började skälla på tv4 hur de kunde låta en knarkare vara kvar, om vilka signaler det ger till tittare.

Ändå går Jay ut och gör sin bästa show hitills, han gör det så bra så jag hade tårar i ögonen när han slutat sjunga, Laila var berörd och jag tror det finns ett tusentals till som var lika rörda som jag.

Jay skäms, och det ska han göra, han står för det han har gjort och ångrar det ,det ska han göra, han erkänner att han är mänsklig, det ska han göra, han är tacksam, det ska han vara, han ska kämpa mot sitt drogberoende, det ska han göra.

 

Jag tar helt och hållet avstånd från droger, jag tycker det är jordens fördärv. Dock anser jag att tv4 gör helt rätt, de hjälper en kille som inte har haft det lätt, och inte har det rätt, att kasta ut honom från idol är att kasta han till vargarna, han skulle vara så arg och besviken på sig själv och hur lätt skulle det inte vara då att falla tillbaka till den gamla skiten, för ingen tror ju på en iaf?

Tv4 tog sitt ansvar, de är villiga att stötta och honom och hjälpa honom med ett åtgärdsprogram..vilket jag tror kommer hjälpa denna kille med den gudomliga rösten, jag tror det kommer hjälpa honom till en bra framtid, vare sig han vinner eller inte.

Och jag har alltid sagt....alla är värda en chans till!

 

plus att jag är så övertygad om att han vinner, han är otrolig!

 


Dela med dig av denna artikel på: