Malin N

Den där Julen alltså

Måste han komma varje år?
Jag vet att jag inte är den enda som känner att julen gärna kan få vänta i några månader till.
Det här året har gått så otroligt fort att jag inte ens har hunnit tänkte igenom det ordentligt.

Något jag däremot har hunnit tänka på, det är julen.
Alla förbannad saker som ska plockas fram.

Jag fick häromveckan äran att juldekorera hela kontoret. Det innebär att man först ska åka ner på lagret och hämta julskiten, för att sedan dra upp det, kasta ut lite trimstrams och sedan köra tillbaka det överflödiga.

Till den här dagen hörde det till att det var 14 minusgrader, så jag och en kall pick up, drog oss snällt ner till lagret. Synden jag möts av är kartonger staplade på varann, självklart med julkramset underst.
Så början blev att flytta det översta lagret, gräva fram det undre och börja lasta det. Lätta saker var det dessutom inte. Sedan var det alldeles för stora kartonger för att bära ensam.
Under den halvtimmen jag spenderade där nere så hann jag önska att jag skulle tappa alla kartonger, eller att någon skulle råna mig på alla kartonger.
Jag brydde mig inte ens att orka fånga en kartong när den träffade golvet, utan istället tänkte jag "synd" när jag hörde att det klirrade till.

Jag önskade t.o.m där ett tag att någon vänlig själ kunde gå och stjäla bilen som jag hade lämnat på för att den skulle tina upp, (aa tänk på ozonlagret jag veeeet) för tji hade den människan fått när han insåg att hela flaket var fullt med julskräp.

Jag hade stått där och vinkat glatt efter denna person.
Men inte ens den önskan gick i uppfyllelse....
Publicerat