Du är här

2010-12-13 - Malin H
Väldoftande ljus är riktiga stämningshöjare och ska boosta upp vår julefrid här hemma!

Personligt och privat

Jag vet att jag lyst med min frånvaro men det har sina förklaringar; de stavas foglossningar från helvetet och sammandragningar. Nu blir jag dock hemmavid i 4 veckor till att börja med (sjukskrivning 1 vecka och semester 3) så nu ska ni ges mer tid!

Detta inlägg tillägnas helt och hållet mina fantastiska kollegor M, E, P, PG, S, M, K och studenten J; utan ert fantastiska stöd hade denna graviditet aldrig gått så här 'bra' som den ändå gjort! Ni har varit oumbärliga för mig! ♥

Jag förstår om ni fler än gång varit spy-less på att jag bokstavligt talat spytt av alla bajsblöjor (visst är det lustigt hur kroppen reagerar som gravid? Fatta hur många bajsblöjor jag bytt i mitt liv de senaste 5-6 åren och aldrig någonsin haft problem med det och nu - då kräks jag kaskader av dem!), på att BM ordinerat att jag inte får lyfta något vilket gjort att ni fått lyfta en massa mer, på att allt tar ungefär 3 ggr. så lång tid då jag ska göra något pga. min sävliga gång och mitt ständiga vankande.

Och då ska ni veta att jag ändå bitit ihop. Jag har svalt tårarna och smärtan och försökt le genom det onda, för jag vet av egen erfarenhet hur drygt och omotiverat det är att jobba med någon som konstant suckar, pustar, stånkar och stönar eller gnäller på hur ont allt gör.

Ni är hursom haver det härligaste gäng jag jobbat med någonsin och jag önskar er alla en fantastisk jul!

Dela med dig av denna artikel på: