Anna K

Uppesittarkväll

Det var mycket längesen jag spelade bingolotto, och lika längesen jag såg ett program tror jag. Lite förändringar har tydligen skett även där.
Dan före doppare dan. Uppesittarkväll med bingolotto. Klart vi skulle spela bingolotto tyckte jag! Jag bad maken köpa med sig lotter till oss när han handlade efter jobbet. Han kom hem med flera kassar mat, men inga bingolotter.

Sagt och gjort, bingolotto skulle spelas, så jag tog bilen och åkte iväg. På första stället vek hon sig dubbel av skratt när jag frågade om dom hade lotter. Tydligen var jag tredje personen som frågat efter lotter och dom sålde inga. Åkte till nästa ställe, där var dom slut. Tredje gången gillt tänkte jag, annars får det vara. Mycket riktigt fanns det där och jag kom hem med två lotter till oss. 

När vi sedan sätter oss i soffan när det börjar berättar dom att man numera kan köpa sin lott på nätet! Jag inser att det hänt lite sen sist jag spelade, det är inte bara Loket som är utbytt, nu kan man även köpa lotterna hemma tydligen. 

Inga vinster har det blivit än, trots mitt argument till maken att köpa lotterna var att magkänslan sa storvinst. Lite återstår av programmet så jag håller tummarna för mig (och ni andra som spelar ikväll). 


Publicerat