Musik

Gratiskonsert med Sandelin och Ekman

Brux firar tio år som nöjeslokal och bjuder på gratisfest med Christer Sandelin och Tommy Ekman samt Wentus Blues Band.

Vill man ha svensk 80-talsnostalgi är det bara att boka in lördag 19 februari i almanackan. Då bjuder Brux på Freestyle/Style-legenderna Christer Sandelin och Tommy Ekman med band. Dessutom lirar finska Wentus Blues Band. Och biljetterna är gratis.

– Eftersom vi haft så otroligt mycket roligt under de här tio åren ville vi bjuda våra kunder på något skoj, berättar Åsa Niederbach på Brux.

– Christer och Tommy gjorde en fantastisk bra spelning senast de var här och Wentus har också varit här flera gånger och bjudit på riktigt bra musik.

Christer Sandelin, som under hösten var högaktuell i och med tv-serien ”Så mycket bättre”, och Tommy Ekman med band spelar i stora lokalen medan Wentus Blues Band självklart håller till i Blueskällarn.

Biljetterna släpps nu på fredag i receptionen på Brux och det är alltså helt gratis, så först till kvarn gäller. Totalt klarar Brux att ta in upp mot 900 personer en sådan här kväll och Åsa Niederbach räknar med bra tryck på biljetterna.

Gratisbiljetterna som hämtas ut måste användas före 21.00 under kvällen. Har de inte utnyttjats vid den tiden släpps de på nytt till gäster som eventuellt inte kommit över några biljetter.

Publicerat