Malin H

Dagens eko

På vår privata blogg på lyckobacken.se har vi alltid detta Dagens eko på vardagarna. Ett stående inslag som kommit att bli oerhört populärt. Varsågoda att ta del av det! :D

Känsla: Glad och lycklig!
Gjort: Sovit ut och njutit av livet som växer inom mig. :D
Gör: Äter frukost hela gänget och vilat lite. Man är inte stor på sig efter att man fått sig en rejäl genomkörare. :S
Planer: Johan som fortfarande är 'jolmig' i magen blir hemma idag med och vi ska endast kurera oss vidare. Imorgon är det vardag igen och vi ska till Umeå så idag laddar vi och låter kroppen, speciellt min, vila. :)
Bästa: Att allt nu är helt förberett inför bebisens ankomst förutom att fästa klickbasen till babyskyddet i bilen. Vi har tvättat, vikt och stuvat in och igårkväll innan vi lade oss bäddade vi spjälsängen som ska stå inne i vårt sovrum de första månaderna som bebis fortfarande ammar ofta nattetid. Det känns så overkligt att stå där och se den lilla sängen bäddat för bebis igen, det känns ju som igår som vi bäddade den för Leon tillsammans med vännen M!
I behov av förändring: Under gårdagens avsnitt av 'En unge i minuten' fick en kvinna en son i v. 27+4 och direkt då de kollat så gossen levde sprang alla ut (been there done that) och LÄMNADE henne ENSAM kvar i förlossningsrummet!!! Så var det inte för mig, jag hade en sjuksköterska och en BM-praktikant hos mig hela tiden ända tills de rullade ner mig på operation. Hon låg där, nyförlöst efter nästan 80 timmars värkar, ensam med alla hormoner, rädslan och oron och en Pepsi-flaska i handen med tårarna som bara rann längs med kinderna. Skäms på Västerås avdelning 33 och en styrkekram till henne!!! ♥
Leon och Kringlan ♥: Leon bjöd på fika i sitt nya rum igår och det var väldigt speciellt må ni tro! Blommor skulle han ha med upp och han gick och pekade vad han ville jag skulle fota till bloggen. :D Ha, ha! Han verkar sova som en prins där i kungasängen för han har vaknat efter halv sju sedan han bytte, dock har han växtvärk lite under natten så vi masserar och stryker.
I morse i sängen fotade vi magen i lite olika vinklar och med lite olika tankar. Allas händer på, Leon som pussar den, ovanifrån mellan bysten (magen ser gigantiskt ut då!) och ett ursött foto där Leon stoppar in sin Natursutt mot min navel så att bebisen ska kunna få en napp. ;)
Jag får faktiskt sova allt bättre nu, men inte pga. att jag har mindre ont utan förmodligen för att kroppen kräver mer vila så här i sluttampen. Den orkar helt enkelt inte vakna hundra gånger per natt längre.
Kommande vecka kommer magen att stå som allra högst (herregud, hur kan det ens vara möjligt?) innan den börjar sjunka neråt igen och förberedas för förlossningsskedet.
Väder: Småmulet och soligt lite om vartannat och blåsigt som bara den. Riktigt mars-väder med andra ord! ;)

Publicerat