Evenemang

Sahara Hotnights till Modos 90-årsfest

Lördag 6 augusti blir det Ispremiär, match mellan Modo Hockey och Svenska bandylandslaget, 90-årsfest och konsert med Sahara Hotnights.

Lördag 6 augusti ställer Modo Hockey upp dörrarna i Fjällräven Center för att fira 90 år. Dagen blir en enda lång fest som inleds kl 13:00 med den traditionella ispremiären, i år extra kryddad med en match mellan Modo och Svenska bandylandslaget.

Under dagen får vi även lyssna på längre intervjuer med några av våra nya modoiter, gå på releaseparty för jubileumsboken MODO 90 år med mera. Ispremiären 13:00-18:00 är som vanligt gratis.

Sahara Hotnights

Vill man fortsätta firandet efter 18.00  kostar det men då får man också valuta för pengarna.

Det bjuds på party-dj, trubadur Fredrik Forsberg och eftersnack på ett lättsamt sätt med Modo-profiler som Per Bäckman, Peter Forsberg, Markus Näslund och Ulf Samuelsson. Även förbundskaptenen i Svenska bandylandslaget, Franco Bergman, kommer att ta plats i eftersnacks-soffan.

Jubileumskvällen avslutas som sig bör med en högklassig konsert med Sahara Hotnights. Det började i Robertsfors för lite mer än 15 år sedan. Fyra tjejer startade ett band som senare skulle visa sig bli ett av Sveriges främsta rockband. Sex album, ett antal hits, guldskivor och världsturnéer. 6 augusti är det dags för konsert i Fjällräven Center.

Publicerat