Michaela Ö

Blogg: Älska bröst!

Det finns runda, spetsiga och avlånga, men de är ändå alla stenar. Eller hur var det den gick Stina?

Här presenterar jag stolt mitt nästa välgörenhetsprojekt som jag klurat på den senaste tiden (under inbillning att jag är en perfekt överklassdam som inte har något bättre för mig än att idka välgörenhet). Och enligt mig så finns det ingen förlorare på välriktad välgörenhet. Samtidigt som man gör livet lite enklare för någon annan, vem det nu än är man hjälper, blir ens eget samvete, vart det nu än sitter, en smula lättare.

Då jag i mitt yrke varken har förmånen att hjälpa sjuka eller fattiga människor ger det mig heller ingen vidare tillfredställelse på det välgörande planet. Därför får jag använda mig av andra metoder för att fylla den bägaren. Förra året rensade jag ut hela min garderob, sålde det som gick och skänkte sedan resten till Secondhand. Pengarna som jag fick in den gången gick till Barncancerfonden.  

I min fantasi (och den är inte lite vrickad) finns det massor med afrikanska barn som varje dag måste slåss mot hyenor för att få mat. Jag vill istället ge dessa barn något att suga på, så att dom stackars hyenorna får vara ifred, och tänkte därför samla in lite pengar till bröstcancerforskningen. Ni vet det där rosa bandet.

Längtar du efter att göra en god gärning, eller bara gillar bröst, stöd då min insamling Älska bröst! på cancerfondens hemsida.  Insamlingen går till Rosa Bandet 2011 och pågår hela oktober.

Tack på förhand!

Ps. Om du inte själv har någon slant över men ändå älskar bröst – skriv då ett mail så skänker jag i ditt namn!

 

Lathund för er som har mobilen i handen:

SMS:a BESEGRA 5708 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 5708 Johan Ek


Publicerat