Evenemang

Nils från Ö-vik gör upp om finalplatserna i Sveriges Man

Sveriges Man är Sveriges största manliga modelltävling som började redan i våras,
Av några hundra sökanden gick cirka 50 vidare till casting och provfotografering, där senare 20 personer kvalificerade sig till semifinal. Semifinalen gick av stapeln på Viking Lines Amorella den 29/9-11.

Det var ett intensivt dygn där de 20 semifinalisterna träffade produktionsteamet. Mycket information skulle tas in och kläder väljas ut i passande storlek och färg. Huvudmomentet i förberedelserna var att träna in semifinalshowen med olika koreografi- och presentationsmoment. Konferencierer vid showen var Kayo och Pandora.

– Jag var väldigt trött när jag kom hem med nattbussen från Stockholm i lördags, men det var självklart värt det. Förutom chansen att nu kunna ta mig till final i tävlingen, så fick jag ju även möjligheten att lära känna en massa trevliga och roliga personer, säger Nils och fortsätter:

– Jag har lagt ned många timmar på det här och hoppas verkligen att folk supportar och röstar på mig. Framförallt hoppas jag på en bra uppslutning här i Ö-vik och jag tror i gengäld att det här kan generera gratis reklam för staden då ju folk ser att jag är härifrån när jag är ute och tävlar.
Jag har även startat en blogg på Facebook, där man kan stödja och följa mig, som återfinns via mitt namn.

Nils Bohman är 26 år och född och uppvuxen i Örnsköldsvik. Han har nyligen blivit klar med sina studier vid Industriell Ekonomi i Linköping och läser nu en distanskurs i kinesiska tecken. Han har jobbat extra vid Scandinavian Touring Car Championship, som Grid Modell under våren och vid Akzo Nobel, Örnsköldsvik under sommaren. Nils gillar modellandet och ser detta som en rolig fritidssysselsättning. Han brukar ställa upp för fotograferingar åt vänner och bekanta s.k. tfp:s (Time for Print), samt har även haft diverse andra uppdrag.

För att få en av de 10 finalplatserna behöver dock Nils stöd av det svenska folket och förstås från öviks-borna.


Publicerat