Michaela Ö

Hönsmamma på träningsläger

Jag kommer att bli en sådan där mamma som tuggar maten åt sina barn.

Likt fågelmammor kommer även jag att tugga maten, gegga ner den riktigt med min salivproduktion, och sedan låta ungarna picka den ur munnen på mig. Varför då detta plötsliga insiktsfulla (pick-pick) erkännande?

Ni tror säkert att det har något med min biologiska fallenhet som omhändertagande och kärleksfull, bla bla, mesmamma-fasoner alltså, som ligger bakom insikten, men ack så fel.

Jag har istället ådragit mig en äcklig ovana, nämligen att tugga mat till en gegga och spotta ut den i papperskorgen, och detta av ren tristess. När jag är rastlös så äter jag. Men här uppe på bryggan finns bara filippinarnas SkyFlakes-kex, som jag förvisso gillar smaken på men som inte tåls riktigt lika bra av baken. Vilket alltså har resulterat i denna fix av att spotta degklumpar i papperskorgen under träliga ankarvakter, som vid åsynen säkerligen måste lämna kollegorna minst sagt fundersamma.

Är jag den enda med snuskiga ovanor?

(Bör väl kanske tillägga att mitt jobb inte är tråkigt hela tiden så ni inte behöver oroa er över att jag kommer tugga ihjäl mig här ute.)

Fortsättningsvis nås jag här på bloggen eller på 2ndoff@carla.brostrom.com. Internet la av i helgen.
____________________________________
Älska bröst!
SMS:a BESEGRA 5708 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 5708 Johan Ek
( http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/insamlingar/?collection=5708 )

Publicerat