Du är här

2011-12-10 - Anna K

Borta bra men hemma bäst

Förra helgen hade jag "tjejhelg" i London, denna helg spenderas hemma med familjen, och oavsett hur roligt vi hade det är London, finns nog inget som går upp emot en "hemma-mys-helg" med lilla familjen!

London var super! Tjejsnack, shopping, god mat och massa skratt och fnitter kan sammanfatta helgen. Man behöver verkligen "fly" vardagen ibland, för att komma tillbaka sedan och uppskatta den så himla mycket, och inse att man har det så himla bra hemma. Eftersom förra helgen inte innehöll familjemys, har vi efter en lång arbetsvecka tagit igen det nu.

Igår lagades julgodis, därefter hämtmat från Tokyo town (visste ni att dom har stans bästa hämtmat) och därefter Idolfinal. Fick även agera taxi under natten, vilket var ett tag sedan sist. Numera är det dock inte till kompisar, utan mina "päron" som var på galej med vänner.

Idag har vi lekt och härjat på badhuset, vilket lilleman tyckte var toppen! Därefter hem och förbereda kvällens middag. Jag har tur som har en man som är intresserad av matlagning och väldigt duktig på det, för på helgerna slipper jag allt sånt. God middag och sedan hockeykväll här hemma, och lite ost och charkuterier. 

 En toppenhelg enligt min mening, och nu har vi ju dessutom hela söndagen framför oss, yippie!

Hoppas ni också haft en bra helg såhär långt!

Dela med dig av denna artikel på: