Du är här

2011-12-13 - Michaela Ö
Min målsättning innan fotograferingen var att se seriös och allvarlig ut på bilderna. Det slutade med storsmile på alla. Haha! Foto: Håkan Nordström

Fångad av en stormvind

Ett besök på 7an slutade med en videointervju och fotoskjut i blåst och kaptensmössa.

Jag gillar spontana saker men den senaste impulsgrejen jag deltog i kan nog tänkas ha blivit lite väl oplanerad. Då jag inte har tagit del av hela resultatet ännu kan jag varken säga bu eller bä, men övning ger färdighet och nästa gång kommer det nog att gå betydligt vackrare.

I går tog jag en sväng förbi 7an (kontoret) för att överlämna ett hopknåpat pepparkakshus och en julhälsning. Efter en trevlig kaffestund undrade webbenkillarna om jag inte kunde ställa upp på en intervju. Visst tänkte jag och så bar det av - under bevakningen av en filmkamera! Så om någon dag kan ni nog se resultatet här på webben7. Läskigt.

Sedan fotades jag med en kaptensmössa i motvind (skapad av en fläkt) hos proffsiga fotografen Håkan Nordström. Det var skoj! Vi gick in med ambitionen: att skapa en Titanickänsla a la Kate och Leo i fören på ett fartyg (minus Leo då), men mitt leende drog nog ner bilden till en nivå mer likt Carola.

Nu ska jag sticka och äta lite lussebullar. Hoppas ni har en bra lucia!

 


Visa större karta

Dela med dig av denna artikel på: