Du är här

2011-12-21 - Träningstrion
Här pressar vi magen för kung och fosterland! Kan säga att magövningarna börjar ge resultat, katjing på den liksom=)

Sandra - Fullt ös idag på Step In

Idag har man drillats av coachen på Step In. Det var väldigt svettigt och sjukt jobbigt men efteråt är det så värt det!! Om det finns dokumenterad? Självklart, Tidningen 7 var där och dokumenterade våra svettpärlor;)

Ännu en gång har man betat av ett träningspass och det idag på Step In var både jobbigt, svettogt men samtidigt väldigt kul, kul att träffa de andra i Trion med tanke på att vi inte ses annat än när det är gemensam träning. Idag körde vi olika "stationer" på gymmet och det var fullt ös på varje station fast det är klart att man lägger in en lite högre växel när man har coachen som står framför en och skriker; "Kör fortare, snabbare på benen, det är när det gör ont som mest som det tar som bäst, kom igen nu Sandra bara lite till så är det vila"=)

Jo, sen har jag en annan sak att berätta för er kära läsare! Det är såhär att jag har kommit in på skola i Stockholm och kommer att flytta dit i mitten av Januari nästa år! Känns på två vis faktiskt, är sjukt glad och exalterad över en ny period som väntar i mitt liv men samtidigt känns det lite motigt att flytta från allt och alla som finns här hemma. Men självklart kommer jag inte att överge varken Ante, Träningstrion eller ni läsare=) Jag kommer att fortsätta köra för fullt där nere och jag kommer att fortsätta blogga på som jag gjort hittills och självklart kommer jag infinna mig på Idrottsmedicin i Umeå i April som vi planerat=) Det är ju då det är upp till bevis! Jag är sjukt glad över att Ante vill fortsätta att coacha mig även fast jag flyttar, så tusen tack för det!!

God Jul på er alla läsare!

Dela med dig av denna artikel på: