Du är här

2012-01-06 - Träningstrion

Ann-Kristine: Nyårsfirande i Playa del Ingles

Visst kan man motionera fast man har semester

 Att fira Nyår i sol och värme är helt fantastiskt. Haft en jätterolig och givande vecka. Kände verkligen att jag behövde detta nu. Skrattmusklerna har fått jobba, för är man med trevliga vänner så har man roligt hela tiden.  Ja, hur gick det då med träningen, kanske Ni tänker.  Har man tränat i 3 månader, så lägger man liksom inte av. Stegräknaren har varit med och långa promenader efter stranden till Maspalomas och runt staden i övrigt har det blivit. Sen har jag gått i trappor så fort jag sett några och det fanns det många av i Playa del Ingles.

Om man står vid rondellen nere i Playa del Ingles, ni som varit där vet säkert vad jag menar. För att komma upp till platsen där jag tagit kortet så är det 76 trappsteg och går man upp mot andra hållet är det 82 trappsteg. Trappstegen är dessutom något högre än vad vi är van med hemma. Dessa trappor har jag gått/sprungit några gånger. Sen har vi bott på 4:e våningen och våra vänner på 6:e våningen, Enda gången jag åkte hiss var när vi kom till hotellet med våra resväskor. Så visst kan man utföra lite motion, trots att man har semester.

När det gäller det övriga, såsom mat och allehanda drycker så har jag njutit utan att ha dåligt samvete. Men som sagt nu blir det hårdkörning om jag känner Andreas rätt, och det är ju det jag vill också.

Dela med dig av denna artikel på: