Saga S

Solstrålar både ute och inne!

Alla människor är sociala varelser vilka behöver närhet, stöttning och någon som ibland bjuder på en 6:a Irish Coffee när man känner att man behöver en trots att man i prislistan fastnar på en vanlig bryggkaffe... Föräldrar är underbara skapelser!

Sedan dagen efter att jag bockade av Vasaloppet på min aktiva "to-do"-list innan jag dör, har jag umgåtts och socialiserat mig med mina fina föräldrar som bilat upp till Örnsköldsvik från Stockholm där de vanligtvis är stationerade som idrottslärare på varsin högstadieskola.

När jag har anhöriga i stan  försöker jag att bjuda på så många unika upplevelser som möjligt såklart, trots att hockeyn var det som lockade mest (måndag mot Frölunda och kvällens match mot Brynäs!). Självklart för just mina päron är dock att husera på hotell Statt (förtäljer inte deras favoritrum för då kanske det alltid är bokat då de kommer!!) och i minst en timme varje morgon äta en grandios frukostbuffé!

Hur som helst har det blivit både det ena och det andra gjort men tyvärr alldeles för lite plugg för min egen del... "JAG HAR JU HELA HELGEN PÅ MIG!". Tjena. Men jo, så får det nog bli ändå denna vecka... Söta mamma hade skrivit upp en väderlekskalender över hela vistelsen och oj så mycket sol och plusgrader där fanns! Många simtag i utomhuspoolen på Paradisbadet (och många bastusittningar och avslappnade minuter) blev det och promenader till det ena och det andra runt staden. I matväg har jag blivit sååå bortskämd med middag på både Mamma Mia (AKTA ER!! Det är så halt utanför att pappor till 100% ramlar och inte ens hinner ta emot sig!! Detta kan locka till långa skrattattacker!) och på Public.

Och vad gör inte härliga föräldrar mer åt sina barn? Jo - kör dem till Willys för att storhandla (jag är dock vuxen nog att säga att jag själv kan betala!) och hjälper till att packa och bära. Äggen klarade sig trots att pappa la dem underst. Det är tanken som räknas. :)

Och avslutande av denna härliga tid spenderad med mina föräldrar blir alltså matchen ikväll, eller ja, jag kommer stå på logevåningen vid trappen och titta på matchen som visas på entre-storbilds-skärmen och smsa min mor som sitter på plats bakom spelarnas avbytarbås... Men det blir nog en rejäl skål jordnötter på bottenplanet efteråt däremot....!!

Heja heja!

Publicerat