Träningstrion

Sandra - Är rätt nöjd med mig själv

Tänker tillbaka på de senaste månaderna och det har varit sjukdom, det har varit skavsår & jag har ibland fuskat med kosten och lyxat till det sådär mitt i veckan, men så tittade jag på mig själv i spegeln alldeles nyss och kände mig rätt nöjd=)

Målet för den här otroligt fantastiska resan lider sakta men säkert mot sitt slut och dagen för sluttesterna på Idrottsmedicin i Umeå närmar sig med stormsteg. 

Jag skrev i min motivering att jag inte skulle ge upp även om jag säkert skulle vilja inte bara en och två gånger och det har jag inte heller gjort! Klart att resan har varit lite ojämn men jag försöker se till det som jag verkligen har åstadkommit och känner mig rätt nöjd och det bästa är att jag vet att jag inte kommer sluta träna efter testerna i Umeå är gjorda, utan de här 6 månaderna har mera varit som ett startskott för mig i min fortsättning till ett mera hälsosamt och aktivt liv.

Men, än är vi inte vid dagen D och tills dess fortsätter jag leva mitt liv blandat med plugg, jobb, träning och även lite trevligt på fritiden måste man ju se till att unna sig också;)

Trevlig helg på er kära läsare!

Publicerat