Saga S

I förväntans tider

Ibland överraskas jag av vilken sprudlande entusiams som kan skölja över mig! En resa, ett äventyr eller en film som strax spelas upp på vita duken. Det var knappt att jag kunde fokusera tankarna då jag såg denna bild utanför Palladium härom dagen!

 

Förväntningar angående händelser och möten i vår framtid byggs upp under kortare eller längre tid. Personligen älskar jag att planera in roliga upptåg och ser till att så udda och intressanta saker som möjligt får plats i min tillvaro... (trots att spontaniteten och det fria valet givetvis också behöver sitt utrymme!) I och med detta kan jag drömma om hur saker ska bli, måla upp en fantasivärld angående hur händelser kommer spelas upp eller hur människor och omgivingen ser ut och kommer te sig.

Att jag exempelvis såg denna filmposter utanför den lokala biografen och sedan på Sf.se hemsidan fick lära att den inte har premiär förrän den 8e juni blev först en besvikelse, men senare ett tankegodis om hur mycket spännande och märkligt material den kan tänkas innehålla. Innan jag sett den kan jag bara föreställa mig alla fasliga men sagolika intriger den håller hemlig för oss ännu och vilka monster som kommer att jaga vår hjältinna. Jag tänker mig magiska djur a'la Arthur Spiderwick, insekter och blommor som i "Alice i Underlandet" och kanske en aning vargmystik från "The Village" och "Pan's Labyrint"? Huvudsaken är att jag nog vid beskådandet av filmen "redan sett den" i ungefär 15 olika versioner i mitt eget huvud, fast gestaltande totalt andra äventyr än det huvudsakligt avsedda!

Så.... Ibland väntar den som väntar på något gott inte alls för länge. Det är tiden fram tills dess att det efterlängtade sker.... som kan vara det allra mest spännande och nervkittlande!! 

Publicerat