Du är här

2012-03-23 - Saga S
Foto: Fredrik Åström

Mot nya utmaningar!

Att ständigt stimulera kropp och sinne behövs anser jag. Förändring är viktigt trots att det svider att erkänna sig som nybörjare på något! Men arbetet jag precis inlett på Stadium i Örnsköldsvik blev så intensivt att jag knappt hunnit reflektera!

Ett nytt jobb!!

Jag har visserligen haft en mängd små arbeten den sista tiden och känner enorm glädje att få befinna mig i mitt "rätta element". Sport, hälsa och människor som INTE KAN VÄNTA med att springa ut i skog och natur och testa de där fjädrade skorna eller tröjan som andas! I onsdags kväll inledde jag mitt jobb på Stadium med en härlig inventering till midnatt och därefter ett pass dagen efter mellan 07-17. Jag hann knappt bli trött då det var så mycket att ta in och så många olika uppgifter att söka. Jag älskar att vara aktiv och bara plocka med saker och dessutom hålla ordning och reda! Det känns toppen att (efter välbehövlig sovmorgon....till 08 haha) gå tillbaka idag för att hjälpa till vid 25-års-jubileums-starten! Ska jag hålla mig ifrån att köpa den där "one-piecen" för bara 250kr?! Vi får se.....

Hela helgen blir det i alla fall inskolande jobb följt på lugna kvällar. Men däremot ska jag spana in Örnsköldsviks kommande hockeyförmågor på Fjällräven Center på lördag eftermiddag, då våra J20s ska spöa Färjestad! :) Det hinns däremot inte med så mycket träning för egen maskin... Men detoxen har också tagit en hel del på krafterna, trots att sötsuget har avtagit betydligt!

Trevlig helg allesammans!

Dela med dig av denna artikel på: