Saga S

Skuleäventyr!

På med funktionskläder och in i skogen på oväntade order; le, grilla och upplev naturen - framför stillbilds- och rullande kamera förstås!

I ungefär två dygn har jag för första gången hakat på ett "litet" fotoprojekt för att bidra till en katalog och allmän marknadsföring för kläder och utrustning för det vildmarks- och naturnischade märket Fjällräven. Filmning och plåtning av allt från att se klurig och frusen ut i en pälsmössa till att svettig klyva ved i rutig skjorta! Ett roligt "skådespeleri" samtidigt som vi vandrade från Skulebergets entre syd till stugan bortom Slåttdalsskrevan och sedan tillbaka en lite mer utsiktsskön väg (trots att vägen dit var otroligt vacker den med!!). Ett härligt gäng skäggiga män och hurtiga tjejer/kvinnor som gillade grillat, högljudda skratt och (tydligen) blöta och kalla fötter! Snö fanns det ju kvar i massor, men den dunstade bort över varm och mysig eld när vi övernattade den rödmålade stugan med vita knutar. Fina bilder avvaktar jag på att få, men tills dess får ni se några "oseriösa" jag själv klickade fram på min "lilla" digitala tegelsten.

Imorgon väntar en bilresa ner till Stockholm med ett par taggade grabbar som ska bege sig till Thailand. För mig blir det dock en reunion-fest med Gladiator-gänget innan MIN långresa inleds på söndag! ...och har ni följt nöjesnyheterna så har de just offentliggjort: DET BLIR EN NY SÄSONG AV GLADIATORERNA! :)

Självklart söker jag igen!!

Publicerat