Saga S

Blogg: Down under del 1 - "Please keep to the track"

Den forsta april var det antligen dags for mig att uppfylla det jag lovat en gammal van fran Nya Zeeland i flera ar; att halsa pa! Da jag inte fatt ihop 100% studietakt och hockeyn tagit slut for sasongen var definitivt dags for en motivationsresa!

Arlanda-Beijing 8,5h... Beijing-Shanghai 2,5h.... Shanghai-Melbourne 10,5h.... och en heeeel del vantan daremellan.... TUR att jag bade kopt en rolig "travel-diary" och knasiga stickers som jag kunde perforera aven min kalender med... Hamnade bredvid en harlig ung tyska pa sista flygningen som bodde pa en farm och plockade frukt. I ovrigt har jag inget emot resandet da man kan se underbara solnedgangar och stora vida plantage, berg och floder samt den mangd filmer som erbjuds pa den lilla personliga skarmen. Det blev bl.a. "Captain America", "The rise of the planet of the apes", "Cowboys and aliens" och "Super 8".

Oavsett sa kom jag fram efter ca 2,5 DAGAR oviss over hur mycket jag overhuvudtaget sovit senaste tva dygnen. Turligen hade min bekanta i Melbourne talamod nog att vanta ut mig fran bagagebandet och alla immigrationskontroller. Nej, jag tog INTE in en frukt i landet!!

Efter det har allt flutit pa som en strid flod av upplevelser och underbart vader. Det har blivit road-trips langst "The great ocean road", simmande i vattenfall dar man forstas ABSOLUT INTE bor hoppa av det anvisade sparet och "flasha sig" samt uppleva den (for mig pahittade) sporten "Foote" vilken spelas 4x25min pa en stor rund arena dar ca 60 000personer skrek och skalade med lask och alkohol om vartannat! Jag hade bara hort talas om sporten dagen innan vi sag spektaklet pa den otroligt stora cricket-arenan!

Idag ar planen att ga leden som kallas "1000 steps".... och.... det kan nog kannas i vaderna imorgon tror jag.... Annars ar det paskens stora fest-dag ikvall, och aven i ovrigt verkar sondagarna vara de "tuffaste" i party-hansyn. De har inte hort talas om "Lill-lordag" verkar det som haha....

Until further adventures.... Ha det bast kara landsmanniskor!

Publicerat