Du är här

2012-04-15 - Träningstrion
5 dagar kvar tills jag ska stå på egna ben

Sandra - Med blandade känslor närmar sig sista dagen

Det har onekligen var ett enormt stort äventyr att få vara med i den här upplevelsen och det är med blandade känslor jag närmar mig slutet.

Vägen har varit kantig, den har varit ojämn och ibland har det känts riktigt tungt medan andra gånger har det känts så mycket lättare. Det har varit en utmaning att klara av att både plugga på heltid, jobba i princip 50%, få tid med träningen och att hålla motivationen uppe. Men jag skulle vilja påstå att målen på ett ungefär är nådda, jag har lyckats med det jag ville, jag har fått in träningen till en del av vardagen, jag tycker det är kul att träna, jag ska springa Vårruset 2012 om lite mer än en månad och ja jag har gått ner en del i vikt -kanske inte lika mkt som jag skulle kunna ha gjort men sen å andra sidan så vill jag kunna bevara den vikt jag gått ner också och vem har sagt att jag är klar bara för att sista dagen med Träningstrion närmar sig?!;)  

Jag känner en enormt tacksamhet till min PT, Andreas Domeij och till de andra som satt i juryn, jag är er för evigt tacksam!! Och med den hjälp och den kunskap du har givit mig Andreas kommer jag fortsätta min väg mot ett mera hälsosamt liv och ett liv i symbios med träning - vilket är något jag inte hade tidigare!

Sen vill jag även rikta ett enormt stort tack till alla ni som läst mina blogginlägg, följt min resa, givit mig uppmuntrande kommentarer, peppande samtal och att ni har trott på mig! Tack!! 

Det är med blandade känslor som dagen D närmar sig men jag känner ändå att jag är redo, jag är redo att stå på mina egna ben och fortsätta träna med ett leende på läpparna och med spotify i lurarna;)

/Sandra

Dela med dig av denna artikel på: