Musik

Så mycket bättre

Avslutningskonsert med avgångseleverna på musikestet, lyssna och se dem här.

Studenten närmar sig med stormsteg och då ställer musikesteternas avgångselever på Nolaskolan till med en hejdundrande slutkonsert. Måndag 4 juni är sista chansen att se dem uppträda – kanske finns några av framtidens musikstjärnor bland de här ungdomarna.

Rubriken här ovan är också den rubrik som musikesteterna satt på sin avslutningsshow, en härlig blandning av soul, funk, rock, pop, jazz och schlager.

– Efter vår produktion ”Dömd” kändes det som att vi ville göra något mer innan vi tar studenten. Vi vill göra ett riktigt avslut av våra tre år på musikestet, säger Stina Johansson.

Showen innehåller det bästa från klassens tidigare föreställningar och under konserten får publiken följa eleverna från att de började i ettan fram till idag. Det blir låtar av bland andra U2, Otis Redding, Bo Kaspers Orkester, Paulo Mendonca och En Vouge – ja till och med Chattanoogas gamla Melodifestivalbidrag ”Hallå hela pressen”.

– Vi tycker att det känns riktigt skönt med sommar och studenten men vi försöker ändå ta vara på tiden vi har kvar och göra det bästa av den, säger Stina. Alla är välkomna till Nolaskolan på måndag för att ta del av vårt allra sista projekt.

4 juni 19.00 på Nolan. Missa inte det. Här nedan kan du lyssna på en repetition och se ett bildspel.

Länkar
Publicerat