Hockeybloggen

Modo vann med viss möda...

Det blev ytterligare en seger för MODO mot Timrå. Denna gång med 2-1 och det var naturligtvis glädjande. Dock finns det en del att slipa på. Inte minst spelet i PP.

MODO satte högsta fart direkt mot Medelpadsgänget och skulle kanske haft en större ledning efter första, men Jocke Lundström var kanon i hemmakassen. I andra och tredje lät man dock hemmalaget komma in i matchen och det fanns bud på kvittering, men man höll undan och det är en styrka i sig. På det stora hela var det en "försäsongsmatch" och det finns många detaljer att slipa på. 

Glädjande är att Nagy fortsätter att leverera och kommer bli ett grymt offensivt vapen i vinter - igen! Alsenfelt hade ett par riktigt bra ingripanden. Junioren, Christopher Bengtsson, gjorde ett bra inhopp.Inget spektakulärt, men det han gjorde var bra.  Även om PP klickade så var det intressant att använda Mueller som "Point" och det kan bli bra. Stehlik var stor och tung i försvaret och jag tror att han säkerligen fyller ut luckan efter OKT och mer därtill...

Publicerat