Hockeybloggen

Stjärnmöte i FC!

Imorgonkväll blir det en kanonmatch mellan Frölunda och MODO. De två är de enda som släppt in NHL-spelare i Elitserien och nu känns det som på nåt vis att serien drar igång på allvar!

Frölunda har plockat in två lirare. Dels Duchene, men även Viktor Ståhlberg. Tillsammans kommer de bilda kedja med Fabian Brunnström och det låter väldigt bra, men glöm inte bort att MODO har Steen-kedjan med Nagy och Mueller på kanterna. Spännande! 

Tror att Frölunda får den injektion de behöver med dessa spelare, men imorgon kommer de vara lite för korta då hemmalagets otroliga "go" och självförtroende blir svårslaget.

***

Ulvö Hockey, 1500 pers i premiären, DM-final...vart ska detta sluta? En väldigt frisk fläkt, men som också manar till eftertanke och rannsakan på flera håll och kanter...

***

J20 har kommit igång och tog meriterande seger mot serieledarna SAIK. Mycket starkt. Nu är också Ullmark tilbaka mellan stolparna - åtminstone tillsvidare.

***

Allsvenskan hettar till och kanske kan Landeskog få fart på DIF. Tre poäng ikväll och seger över Vikort Fasth och Tingsryd. Vi får hoppas "Stockholms stolthet" klättrar nu. De behövs i elitserien. Jag byter vilken dag som helst bort Växjö och Rögle mot exempelvis DIF och Malmö. Å andra sidan så är jag helt för 14 lag. Kanske till och med 16. Säg inte att DIF, Malmö, Leksand och Västerås inte skulle göra det hela mer intressant...?

***

Tipset imorgon? 2-2 och seger för MODO i Sudden.

Publicerat