Evenemang

Ladies Night till Örnsköldsvik

Melodifestivalaktuella David Lindgren är en av artisterna i Fjällräven center 1 november.

David Lindgren, som är i final i Melodifestivalen 9 mars, är klar för årets turné med Ladies Night. David gästade O'Learys i Ö-vik i somras men nu är det betydligt större scener som gäller när Ladies Night återigen ger en show i Fjällräven Center.

David har varit förhandstippad som vinnare av Melodifestivalen och det har även varit ett självklart val av artist till årets Ladies Night.

- David Lindgren har en bredd som artist och en fantastiskt positiv utstrålning på scenen som verkligen smittar av sig, säger David Stenmarck,  producent för Ladies Night.

Efter förra årets succé med artister som Magnus Uggla, Andreas Johnson, Hasse Brontén och Martin Stenmarck så läggs ribban högt för årets Ladies Night. Förväntningarna är höga och den kvinnliga publiken vill se en lika härlig och proffsig mix av underhållning som tidigare år.

- Vi är så otroligt glada och stolta över David Lindgrens prestation och ännu gladare över att han kommer utgöra en del i årets Ladies Night. Vi kommer att avslöja alla nyheter och den fullständiga casten senare i år och det blir ett riktigt starkt gäng, säger David Stenmarck.

Publicerat