Evenemang

Jerry – The Farewell Show till Ö-vik i höst

23-24 november uppträder Jerry Williams i Fjällräven Center.

Vårens premiär på Cirkus i Stockholm har fått ett lysande mottagande av både press och publik – ”Jerka tar avsked – i sitt livs praktform”, ”Rockabillyfest på högvarv” och ”En Sprakande Show”.

Premiären för turnén i Jönköping den 13 september följs av nedslag i tio svenska städer innan Sverigeturnén avslutas i Linköping den 7 december. Biljetterna släpps fredag 22 mars.



Under parollen “70 år i livet - över 50 år i rocksvängen” uppträder just nu en av våra mest älskade artister med sin bejublade avskedsföreställning. I "Jerry – The Farewell Show” bjuder Jerry Williams på en underhållande resa genom sitt liv tillsammans med sina favoritmusiker, dansare, sångare och skådespelare. De framför både Jerrys egna låtar och andra hits som påverkat och format artisten Jerry Williams. En resa med både egna och andra artisters hits. Det tar inte slut här, vi fortsätter resan in i framtiden.

Jerry - The Farewell Show spelas hela hösten 2013. Premiär i Jönköping den 13 september och avslutas i Linköping den 7 december. Föreställningen är ca 3 timmar inklusive paus.

Jerry Williams kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend med sina 50 år i branschen och som artist. Jerry Williams kännetecknas som en av rock’n rollens stora och tillsammans med the Violents var dem förband på Beatles Sverigeturné 1963. Förutom soulinspirerande låten Keep on som gjorde stor succé 1969 har hans musik sedan 1970-talet varit mer eller mindre rock’n roll. Förutom diverse bandkonstellationer, egna skivsläpp och shower (Live på Börsen, Jerka, Ringside m.fl.) har Jerry Williams även uppmärksammats i ett antal filmer (Åsa Nisse och tjocka släkten, G som i Gemenskap, Nionde Kompaniet, Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen m.fl.) och för sin politiska ställning, fått kulturstipendium, blivit avbildad på ett frimärke och är ständigt intressant för media för såväl sin musikaliska karriär som sin fysiska hälso- och träningskarriär. Under 2012 slog Jerry Williams sig återigen in på Svensktoppen med låten "Cancel the wedding".
Publicerat