Du är här

2013-06-10 - Trehörningsjö

Invigning i Trehörningsjö

Kommunens åttonde servicepunkt invigs på fredag, 14 juni.

13Fredag 14 juni invigs den åttonde servicepunkten i Örnsköldsviks kommun. Denna gång är det Trehörningsjö som får en mötesplats där boende och besökare kan handla, surfa fritt på en dator i butiken, ta del av turistisk information och ta en fika på caféet. Dessutom kommer fyra aktiviteter att erbjudas under året.

Att utveckla servicepunkter som fungerar som ett nav för orten är ett av de arbeten som görs i projektet ”Bygd och stad i balans”. Övriga servicepunkter finns i Gideå, Hemling, Köpmanholmen, Myckelgensjö, Solberg, Ulvön och Flärke. Information om vad kommunens samtliga servicepunkter erbjuder samt information från företag och föreningar på orterna finns samlad på sidan www.servicepunkter.se

– Det är roligt att vi får inviga ännu en servicepunkt. Utvecklingen av servicepunkter i Örnsköldsviks kommun har nyligen även uppmärksammats på nationell nivå genom en konferens arrangerad av bland annat Regeringskansliet, Stora Attraktionsdagen 2013, berättar Lena Lindström ansvarig för stads- och landsbygdsutveckling vid Örnsköldsviks kommun.

Tid: Fredag 14 juni, kl 12:00

Plats: Coop, Trehörningsjö
Invigningstal: Glenn Nordlund, kommunalråd
Dela med dig av denna artikel på: