Saga S

My way is the highway!

Jag berättade ju nyss att en överraskning var på gång... Och det inkluderar faktumet att jag fått ett stipendium från Föreningen Sagavägen, med det lilla finstilta innehållet att jag tänker cykla hela Sagavägen från Örnsköldsvik till Norge!

 

Brainstorming av knasiga idéer, förberedelser, mental pepp och kart-research! Så går det när Saga inte får åka på festival och får en veckas lucka i arbetsschemat. Mitt humör har dessutom varit högst beroende av mina känslor på senaste tiden och dessa lockar mig nu snarare ut i skog och mark på min svarta fara än att höja ett alkoholfyllt glas på Sommarfesten. Jag behöver lära känna MIG just nu och inte andra främmande universum.

Jag vill möta mig själv genom att ge mig ut i det okända, på egen hand, och följa MIN väg förbi sagostigar och genom klippiga berg. Pakethållaren har borrats fast, cykelväska har lånats av brorsan, protein/energibars är just ihopsvängda (alla sorters nötter och torkad frukt upphackade med äggvitor och honung och sedan torkade i ugnen) och några spontana kontakter tagna. Några övernattningsplaner är preliminärbokade, men mest kommer konceptet "freestylande" att aktualiseras. Vet inte hur lång tid min resa kommer att ta och det kommer mest troligt ösregna då jag river iväg på torsdag. Men hur som helst är detta en "ensam", vacker och personlig resa jag längtar till att bege mig ut på.

Och så långt teknik och telefoner tillåter hoppas jag att kunna uppdatera er här med bilder och lite funderingar längst min färd.

Håll era tummar över att jag slipper punktering och att myggen inte äter upp mig! Tjola hopp tjolahej!

Publicerat