Du är här

2013-07-17 - Stina L

Sammarbetspartner

Hej!

Hoppas ni har en bra kväll, min är verkligen bra! Ebba sover och jag är ledig imorgon så det känns bra. 

Tänkte berätta lite om mina sammarbetspartners och först ut är Elin Nerpin.     Det är hon som hjälper mig med bilder och fotograferingar och hon kan jag verkligen rekommendera. Om det är nått man ska kosta på på ett bröllop tycker jag är bröllopsbilderna för dom har så många ideér och tankar och det är ju den bästa dagen i sitt liv. 

Jag föll för Elins bilder då jag serverade på hennes brors bröllop. Hon la upp en video sen, ska se om jag kan få till gång till den för den är så vacker och hon fångar varje detalj. 

Då vi gjorde fotograferingen till mina bilder jag ska ha här så tänkte jag " så petig behöver vi väl ändå inte vara" MEN så glad att hon var bestämd på hur det skulle se ut, för jag är så nöjd och det är väldigt roligt att ha fina bilder på en själv. Man kan boka henne både till bröllop, barnbilder osv.. Kom med en idé så ska nog hon kunna fixa det för det blir så fina bilder ute i olika miljöer än i en studio. Dock knäpper hon där också! Om man är ett kompisgäng eller syskon som vill ha bilder så hör av er till henne.

www.nerpinbrollopsfoto.com & www.nerpin.com 

(gick ej att få det till länkar för jag fixar inte det på nått sätt)

// Stina

Dela med dig av denna artikel på: