Du är här

2013-08-11 - Stina L

Recension av restaurang!!

Hej på er!

Gud vilket härligt väder det är här, strålande sol så vi måste ju grilla, det känns som om det inte är så många helger kvar med grillning! 

För någon vecka sedan provade vi första restaurangen och det var Merry Can! Måste först och främst säga att deras affärsidé är riktigt bra, man kan gå dit gammal som ung, gå dit för att ta en öl och lyssna på livemusik eller så på dansgolvet hela natten lång! Det har ju bytt ägare och namn där hela tiden men dom verkar vara här för att stanna och tycker det är bra anordnat kring hockeymatcherna!! 

Maten vi åt var bra, goda tillbehör och bra service, MEN dom frågade aldrig hur vi ville ha köttet och vi fick det väldigt välstekt och då är vi sånna som gärna går lite och det rödare hållet så köttmässigt var vi ej nöjda. Men däremot kan jag verkligen rekommendera deras fläskfilé, den var typ marinerad med nån chiliglaze, supergott! 

Allt var i överlag väldigt bra men som sagt så var köttet mindre bra, jag tycker det är synd att vi inte har nån riktigt steakhouse eller liknande! Jag vill ha ett ställe med riktigt grymt kött!? Nånstans ni kan rekommendera? 


Nu ska vi fixa med grillen och sen blir det mat! 

Hoppas ni får en fin kväll!!

// Stina

ps. Glöm ej tävlingen, ni vinner en klippning hos Salongen för dig!!! 

Dela med dig av denna artikel på: