Du är här

2022-09-02 - Evenemang
Lisa Miskovsky (pressbild), Annika Wickihalder (foto Håkan Nordström), Johan Rheborg (foto Morgan Norman) och Brolle (pressbild)

Jubileumsfest när MoDo fyller 100

Middag och show med Johan Rheborg, Lisa Miskovsky, Brolle och Annika Wickihalder. MoDo Hockey slår på stort med sin 100-årsgala nu på lördag 3 september.

MoDo Hockey fyllde 100 år 2021 och planen var att arrangera den här galan i mars det året, men som alla förstår kunde man inte genomföra festen. Nu är det däremot äntligen dags, för en helkväll med middag, underhållning, hockeysnack och efterfest.
Man kan välja att vara med på hela kvällen, med trerätters bankettmiddag och tillhörande underhållning – eller ansluta senare till partyt, med show och efterfest.

Middagen startar med välkomstmingel i entréhallen och bubbel. Därefter bjuds middagsgästerna in till ispisten och under måltiden blir det ett akustiskt set med Brolle och hans band, och Annika Wickihalder står för på stämningsfull sång. Det blir även hockeysnack med kända profiler från scenen.
Efter middagen väntar showen med Johan Rheborg, Brolle med band, Lisa Miskovsky och Annika Wickihalder – ett party som arrangörerna hoppas kommer att lyfta taket på Hägglunds Arena.

100-årsfesten slutar inte med showen utan fortsätter med efterfest i entréhallen och på delar av plan 2, och det bjuds på såväl DJ som partyband. Allt är upplagt för ett rejält 100-årsfirande.
Arrangemanget genomförs av MoDo Hockey i samarbete med Scenklart.

Dela med dig av denna artikel på: